Hollandse Kaas

Wij hebben een grote verscheidenheid aan kazen. De Hollandse kazen zijn voor het overgrote deel Noord-Hollandse kazen. Van Jonge kaas tot 2,5 jaar oude brokkel kaas. Door de zilte grond in Noord-Holland hebben de kazen extra smaak en karakter. Naast de traditionele Noord-Hollandse kazen hebben wij ook Boer’n Kazen. Deze boer’n kazen zijn gemaakt van Rauwe melk en hebben een unieke volle en romige smaak. Daarnaast is een grote variatie aan kruidenkazen die heerlijk zijn voor bij de borrel en extra kleur geven aan de borrelplank.

 

Van Schier

Graag geven wij extra aandacht aan Van Schier en hun kazen van Schiermonnikoog. In samenwerking met Natuurmonumenten hebben de boeren de handen in één geslagen om zelf kaas te produceren van hun melk waardoor het aantal koeien minder werd maar de inkomsten stegen. En knap staaltje samenwerking waarin iedereen beter is geworden, de Boer, de natuur op het eiland en wij met een paar heerlijke kazen.

Speciale Kazen

De vijf smaken biedt een verrassend assortiment van speciale kazen. Witschimmel, blauwschimmel, roodflora en bergkazen uit heel Europa. Hierbij proberen we extra aandacht te geven aan speciale en verrassende kazen uit Nederland.


 • Lutjewinkel kazen

  Lutjewinkel kazen

 • Brie

  Brie

 • Parmazaanse kaas

  Parmazaanse kaas

 • Bleu de Wolvega

  Bleu de Wolvega

 • bergkazen

  bergkazen

kazen

delicatessen

noten

streekproducten

bier-wijn

cadeaus

afsluiter